CDM Renseservietter

89,95 kr.

Hver pakke indeholder 10 x læderpleje servietter, der er bæredygtige, biologisk nedbrydelige bambusbaserede. Belvoir Tack Cleaner Mitts er designet til at blive brugt som en handske, hvilket resulterer i den ultimative nemme og effektive rensning af læderudstyr. Rens begge sider af dit læder i ét nemt strøg og gør det hurtigere at rengøre de svære tilgængelige områder og detaljerede mønstre på læderudstyret meget nemmere. Indeholder en vendetap, så du nemt kan bruge begge sider og kan også bruges på vrangen, især til meget beskidt udstyr for ekstra rengøringskraft, hvilket resulterer i en dybere rensning med en frisk aftørring hver gang i forhold til med en svamp.

10 på lager

Beskrivelse

Hver pakke indeholder 10 x renseservietter, der er bæredygtige, biologisk nedbrydelige bambusbaserede. Belvoir Tack Cleaner Mitts er designet til at blive brugt som en handske, hvilket resulterer i den ultimative nemme og effektive rensning af læderudstyr. Rens begge sider af dit læder i ét nemt strøg og gør det hurtigere at rengøre de svære tilgængelige områder og detaljerede mønstre på læderudstyret meget nemmere. Indeholder en vendetap, så du nemt kan bruge begge sider og kan også bruges på vrangen, især til meget beskidt udstyr for ekstra rengøringskraft, hvilket resulterer i en dybere rensning med en frisk aftørring hver gang i forhold til med en svamp.

Hurtig og bekvem, ingen vand nødvendig – et nødvendigt redskab på farten for at sikre, at dit læder er klar til at skinne ved enhver begivenhed. De kan desuden bruges til at aftørre ridestøvler, biddet og trenser. Skyl handsken og aftør sadelrummet, når du er færdig.

For bedste resultat brug Belvoir Step 2 Tack Conditioning Spray for at blødgøre, bevare og give dit læder glans.

Egnet til brug på syntetisk læder.

Belvoir renseservietter for en rengøringsløsning til læder uden rod og besvær.